Artists > 

Zangeres Marcella
Zangeres Marcella

Zangeres Marcella

Zangeres Marcella Tornabene - Sorry (Nederlandse versie)

Wij maken het je makkelijk!

Ruim 20 jaar ervaring

24/7 Beschikbaar

Prima prijs afspraken

Divers scala

Zangeres Marcella

Biografie

Marcella Tornabene

Genre

Folks zangeres

Marcella Tornabene geboren en getogen in het pittoreske Eerbeek, is een Nederlandse zangeres met een Italiaanse achtergrond. Haar muzikale reis begon al op jonge leeftijd toen ze als klein meisje haar stem ontdekte in een lokaal koor. De passie voor zingen groeide en leidde haar naar nieuwe avonturen.

Op latere leeftijd sloot Marcella zich aan bij de coverband The True Colors, waar ze haar talent verder ontwikkelde en het podium deelde met andere gepassioneerde muzikanten. Na een periode van succesvolle samenwerking besloot de coverband uit elkaar te gaan, waardoor Marcella gedwongen werd haar eigen weg te vinden.

Het was Rutger van Barneveld, bekend van het televisieprogramma “Ik geloof in mij”, die Marcella introduceerde bij producer Roy Otters, bekend van het programma “Bloed, Zweet en Tranen”. Bij de ANRO Productions VOF opnamestudio in Apeldoorn kreeg Marcella de kans om haar talent verder te ontwikkelen en haar eigen sound te vinden.

Onder begeleiding Van Roy Otters creëerde Marcella drie covernummers, waaronder het bekende “Shalala” en “Zo Verliefd”, dat werd uitgebracht bij Rood Hit Blauw, een gerenommeerd platenlabel. Haar veelzijdigheid komt ook tot uiting in het tweetalige nummer “Sorry”, dat zowel in het Nederlands als in het Engels wordt gezongen.

Maar Marcella’s artistieke reis stopte daar niet. Naast haar werk met covers voelde ze de drang om haar eigen verhaal te vertellen. Ze schreef haar eigen lied, “Ik Mis Je Zo”, dat haar diepe gevoelens en ervaringen weerspiegelt.

Marcella Tornabene blijft haar muzikale horizon verbreden, altijd op zoek naar nieuwe manieren om haar stem te laten horen en haar passie voor muziek te delen met haar publiek. Met haar unieke mix van Nederlandse nuchterheid en Italiaanse passie blijft ze een opvallende verschijning in de Nederlandse muziekscene.

Boekingen

Boek Marcella Tornabene,

Beschikbaarheid

Wilt u Zangeres Marcella Tornabene boeken? Dat kan, vraag de beschikbaarheid bij ons aan.

Boek Zangeres Marcella voor een Optreden bij Muziekpartners.nl

Wil je Zangeres Marcella boeken voor een optreden? Muziekpartners is het toonaangevende boekingskantoor voor artiesten, DJ’s, bands en evenementen. Op onze website vind je alle benodigde informatie voor het boeken van Zangeres Marcella voor jouw evenement.

Contact

Neem nu contact met ons op via ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@muziekpartners.nl.
Bellen kan ook naar nummer 085 40 19 060 of direct contact met onze Music manager via nummer: 06 48 44 54 45
Nog een mogelijkheid is een whatsapp bericht sturen, klik hiervoor op onze whatsapp button op onze website.

Zangeres Marcella

Zangeres Marcella Tornabene - Sorry (Nederlandse versie)

Wij maken het je makkelijk!

Ruim 20 jaar ervaring

24/7 Beschikbaar

Prima prijs afspraken

Divers scala

Scroll naar boven
Vraag naar de beschikbaarheid
Voorkeur voor contact
Wedding / Event DJ
Chat openen
Scan de code
Welkom bij Muziekpartners
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?