Artists > 

Zanger Robert Caarels
Zanger Robert Caarels

Zanger Robert Caarels

Zanger Robert Caarels (officiële video opname)

Wij maken het je makkelijk!

Ruim 20 jaar ervaring

24/7 Beschikbaar

Prima prijs afspraken

Divers scala

Zanger Robert Caarels

Biografie

Feestzanger, Robert Caarels

Genre

Nederlandse muziek

Robert Caarels, ook wel bekend als “De Zingende Conciërge”, is een opvallende en veelzijdige persoonlijkheid in de Nederlandse muziekscene. Geboren en getogen in Enschede, heeft Robert altijd een passie gehad voor muziek, die al op jonge leeftijd naar voren kwam. Vanaf het moment dat hij kon praten, zong hij al de sterren van de hemel, en zijn liefde voor zang heeft hem door de jaren heen geïnspireerd en gemotiveerd.

Naast zijn muzikale talent heeft Robert ook een andere passie: het onderwijs. Als steun en toeverlaat aan het Montessori College Twente combineert hij zijn liefde voor muziek met zijn toewijding aan het ondersteunen van de leerlingen en het personeel van de school. Maar zijn talenten beperken zich niet tot het begeleiden van leerlingen en het ondersteunen van docenten; zijn stem vult regelmatig de gangen en lokalen van de school, waar hij niet alleen zijn taken uitvoert, maar ook harten verovert met zijn indrukwekkende vocale kunsten.

Toekomst muziek

Het jaar 2024 belooft een opwindend hoofdstuk te worden in de carrière van Robert Caarels. Met grootse plannen voor zijn muziek heeft hij besloten om zijn talenten naar een hoger niveau te tillen. Hij heeft een team van getalenteerde mensen om zich heen verzameld, vastbesloten om zijn muziek een flinke boost te geven. Als onderdeel van zijn promotiestrategie heeft Robert een nieuwe website laten bouwen, waar zijn fans en potentiële opdrachtgevers meer te weten kunnen komen over zijn muziek en optredens. De promotie van zijn carrière wordt professioneel verzorgd door www.muziekpartners.nl,

🎤 Boek nu de onvergetelijke optredens van Feestzanger Robert Caarels, vraag naar de beschikbaarheid.

Boek Robert Caarels voor een Optreden bij Muziekpartners.nl

Wil je Robert Caarels boeken voor een optreden? Muziekpartners is het toonaangevende boekingskantoor voor artiesten, DJ’s, bands en evenementen. Op onze website vind je alle benodigde informatie voor het boeken van Robert Caarels voor jouw evenement.

Contact

Neem nu contact met ons op via ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@muziekpartners.nl.
Bellen kan ook naar nummer 085 40 19 060 of direct contact met onze Music manager via nummer: 06 48 44 54 45
Nog een mogelijkheid is een whatsapp bericht sturen, klik hiervoor op onze whatsapp button op onze website.

Zanger Robert Caarels

Zanger Robert Caarels (officiële video opname)

Wij maken het je makkelijk!

Ruim 20 jaar ervaring

24/7 Beschikbaar

Prima prijs afspraken

Divers scala

Scroll naar boven
Vraag naar de beschikbaarheid
Voorkeur voor contact
Wedding / Event DJ
Chat openen
Scan de code
Welkom bij Muziekpartners
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?