Artists > 

Zanger Michael Reins
Michael Reins Een Keer Was Te Veel

Zanger Michael Reins

Zanger Michael Reins (officiële video opname)

Wij maken het je makkelijk!

Ruim 20 jaar ervaring

24/7 Beschikbaar

Prima prijs afspraken

Divers scala

Michael Reins Een Keer Was Te Veel

Biografie

Michael Reins

Genre

Nederlands, folk, feestzanger muziek

Michael Reins, een Nederlandstalige zanger die zijn roots heeft in Deventer, heeft zijn passie voor muziek omgezet in een bloeiende carrière als entertainer voor feesten, evenementen en bruiloften. Zijn liefde voor zingen en optreden begon al op jonge leeftijd, en door de jaren heen heeft hij zijn talenten verfijnd en zijn eigen unieke stijl ontwikkeld.

Geboren en getogen in Deventer, vond Michael al snel zijn weg naar het podium. Met zijn charismatische persoonlijkheid en krachtige stem wist hij al snel de harten van zijn publiek te veroveren. Hij begon zijn muzikale reis door op te treden in lokale bars en clubs, waar hij zijn vaardigheden kon aanscherpen en zijn naam kon vestigen in de regionale muziekscene.

Na zijn schooljaren begon Dennis serieus te werken aan zijn muzikale vaardigheden. Hij trad op in lokale bars en cafés, waar hij zijn talent kon laten zien en ervaring kon opdoen. Zijn authentieke stemgeluid en zijn vermogen om emotie over te brengen vielen al snel op bij het publiek.

Naarmate zijn reputatie groeide, kreeg Michael steeds meer kansen om op te treden op diverse evenementen en feesten. Zijn energieke optredens en zijn vermogen om het publiek mee te slepen zorgden ervoor dat hij al snel een veelgevraagde artiest werd voor allerlei gelegenheden, van intieme bruiloften tot grootschalige festivals.

Een hoogtepunt in de carrière van Michael was de release van zijn eigen nummer “Een Keer Was Te Veel”. Dit lied, doordrenkt met emotie en oprechtheid, raakte een gevoelige snaar bij zijn fans en werd al snel een hit. Met zijn kenmerkende stemgeluid en pakkende melodieën wist Michael een breed publiek aan te spreken en zijn naam te vestigen als een opkomend talent in de Nederlandse muziekwereld.

Boekingen

Boek Michael Reins, muzikaal verrassend, weet overal een geweldig feest te maken.

Beschikbaarheid

Wilt u Michael Reins boeken? Dat kan, vraag de beschikbaarheid bij ons aan.

Boek Michael Reins voor een Optreden bij Muziekpartners.nl

Wil je Michael Reins boeken voor een optreden? Muziekpartners is het toonaangevende boekingskantoor voor artiesten, DJ’s, bands en evenementen. Op onze website vind je alle benodigde informatie voor het boeken van Michael Reins voor jouw evenement.

Contact

Neem nu contact met ons op via ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@muziekpartners.nl.
Bellen kan ook naar nummer 085 40 19 060 of direct contact met onze Music manager via nummer: 06 48 44 54 45
Nog een mogelijkheid is een whatsapp bericht sturen, klik hiervoor op onze whatsapp button op onze website.

Zanger Michael Reins

Zanger Michael Reins (officiële video opname)

Wij maken het je makkelijk!

Ruim 20 jaar ervaring

24/7 Beschikbaar

Prima prijs afspraken

Divers scala

Scroll naar boven
Vraag naar de beschikbaarheid
Voorkeur voor contact
Wedding / Event DJ
Chat openen
Scan de code
Welkom bij Muziekpartners
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?