Artists > 

Zanger Denys
Zanger Denys, muziekpartners,

Zanger Denys

Zanger Denys (Officiële Videoclip)

Wij maken het je makkelijk!

Ruim 20 jaar ervaring

24/7 Beschikbaar

Prima prijs afspraken

Divers scala

Zanger Denys, muziekpartners,

Biografie

Zanger Denys,

Genre

Nederlands

Denys, ook bekend als Dennis Rietberg uit Lichtenvoorde, ademt muziek sinds zijn jonge jaren. Altijd klaar voor een podium, heeft hij menig zaal, café en feesttent laten swingen. Vanaf 2008 was hij deel van het dynamische duo Partymix, samen met Oswin, waarbij hoogtepunten werden bereikt met optredens op de legendarische Zwarte Cross.

In 2018 zette Denys zijn solocarrière in gang, met in 2019 de release van zijn eerste eigen nummer “Jij laat mijn bloed weer sneller stromen”. Sindsdien heeft Denys zijn repertoire uitgebreid van gevoelige ballades tot feestelijke meezingers, en alles daartussenin. Zijn optredens worden gekenmerkt door een mix van eigen nummers en hits uit verschillende genres, variërend van Nederlandstalig tot Duitse Schlagers en Engelse evergreens.

Met nummers als “Hey Meissie”, “Jonge God van 50”, “Guus kom naar Huus” en “Nou je doet maar!” heeft Denys bewezen dat hij een breed scala aan muziekstijlen beheerst en het publiek keer op keer weet te verrassen en te vermaken.

Met de corona beperkingen bijna achter ons, staat Denys te popelen om weer op te treden en het publiek te laten genieten van zijn aanstekelijke optredens. Het afgelopen jaar heeft hij al op verschillende locaties mogen schitteren, van De Domme Aanleg tot De Hofnar, en op talloze feesten door het hele land.

De aanvragen stromen binnen en Denys kijkt ernaar uit om jullie weer te ontmoeten op een gezellig feestje of evenement. Dus boek Denys via het contactformulier of rechtstreeks, en laten we samen de dansvloer veroveren!

Beschikbaarheid

Wilt u Zanger Denys Boeken? Dat kan, vraag de beschikbaarheid bij ons aan.

Boek Zanger Denys voor een Optreden bij Muziekpartners.nl

Wil je Zanger Denys boeken voor een optreden? Muziekpartners is het toonaangevende boekingskantoor voor artiesten, DJ’s, bands en evenementen. Op onze website vind je alle benodigde informatie voor het boeken van Zanger Denys voor jouw evenement.

Contact

Neem nu contact met ons op via ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@muziekpartners.nl.
Bellen kan ook naar nummer 085 40 19 060 of direct contact met onze Music manager via nummer: 06 48 44 54 45
Nog een mogelijkheid is een whatsapp bericht sturen, klik hiervoor op onze whatsapp button op onze website.

Zanger Denys

Zanger Denys (Officiële Videoclip)

Wij maken het je makkelijk!

Ruim 20 jaar ervaring

24/7 Beschikbaar

Prima prijs afspraken

Divers scala

Scroll naar boven
Vraag naar de beschikbaarheid
Voorkeur voor contact
Wedding / Event DJ
Chat openen
Scan de code
Welkom bij Muziekpartners
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?