Artists > 

Dennis van Dijkhuizen
Dennis van Dijkhuizen

Dennis van Dijkhuizen

Nederlandse, Duitse als Engelstalig. (Officiële Videoclip)

Wij maken het je makkelijk!

Ruim 20 jaar ervaring

24/7 Beschikbaar

Prima prijs afspraken

Divers scala

Dennis van Dijkhuizen

Biografie

Zanger, Dennis van Dijkhuizen

Genre

Nederlands, folk, feestzanger muziek

Dennis van Dijkhuizen,

Dennis, geboren en getogen in het bruisende Enschede als de tweede zoon in het gezin, is van jongs af aan betoverd door muziek. Zijn liefde voor melodieën en ritmes was al vroeg merkbaar, toen hij zelfs uit de oudste, kapotte pick-up nog geluid wist te toveren. Het was alsof zijn ziel met muziek verbonden was.

Naarmate Dennis opgroeide en zijn stem veranderde, ontwikkelde zijn passie voor zingen zich tot iets groters. Hij werd al snel de vaste gast op feestjes en partijtjes, waar zijn vrolijke deuntjes mensen keer op keer wisten te betoveren en te vermaken.

Het was in maart 2005 dat Dennis zijn eerste stappen zette op een groter podium, tijdens een feestje van een teamgenoot uit zijn voetbalelftal. Zijn krachtige stem en innemende persoonlijkheid lieten een diepe indruk achter, waardoor mensen zich begonnen af te vragen: wie is Dennis eigenlijk? De vraagtekens werden snel vervangen door uitroeptekens toen hij in augustus van datzelfde jaar werd uitgenodigd om op te treden tijdens een voetbaltoernooi, wat een doorslaand succes bleek te zijn.

Boekingen

Vanaf dat moment kreeg Dennis steeds meer verzoeken voor optredens en begon zijn agenda zich te vullen met feesten, evenementen en festivals. Zijn energieke performances en unieke stemgeluid maakten hem geliefd bij een breed publiek. Niet verwonderlijk dus dat Dennis deelnam aan prestigieuze programma’s zoals “Idols” en “Een Ster in 40 Dagen”, waar hij zijn talenten aan een nog groter publiek kon laten zien.

Nu, in het heden, straalt Dennis als nooit tevoren. Sinds maart 2007 werkt hij aan zijn eigen repertoire, waarin hij met zijn kenmerkende stijl en veelzijdigheid zowel Nederlandse, Duitse als Engelstalige nummers ten gehore brengt. Zijn muziek raakt mensen in het hart en laat ze dansen op de melodieën van zijn ziel. Met elke noot die hij zingt, bewijst Dennis dat muziek niet alleen zijn passie is, maar ook zijn roeping. En het beste moet nog komen.

Beschikbaarheid

Wilt u Zangeres Dennis van Dijkhuizen Boeken? Dat kan, vraag de beschikbaarheid bij ons aan.

Boek Dennis van Dijkhuizen voor een Optreden bij Muziekpartners.nl

Wil je Dennis van Dijkhuizen boeken voor een optreden? Muziekpartners is het toonaangevende boekingskantoor voor artiesten, DJ’s, bands en evenementen. Op onze website vind je alle benodigde informatie voor het boeken van Dennis van Dijkhuizen voor jouw evenement.

Contact

Neem nu contact met ons op via ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@muziekpartners.nl.
Bellen kan ook naar nummer 085 40 19 060 of direct contact met onze Music manager via nummer: 06 48 44 54 45
Nog een mogelijkheid is een whatsapp bericht sturen, klik hiervoor op onze whatsapp button op onze website.

Dennis van Dijkhuizen

Nederlandse, Duitse als Engelstalig. (Officiële Videoclip)

Wij maken het je makkelijk!

Ruim 20 jaar ervaring

24/7 Beschikbaar

Prima prijs afspraken

Divers scala

Scroll naar boven
Vraag naar de beschikbaarheid
Voorkeur voor contact
Wedding / Event DJ
Chat openen
Scan de code
Welkom bij Muziekpartners
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?