Artists > 

Zanger Bjorn Klok
Zanger Bjorn klok

Zanger Bjorn Klok

Bjorn Klok Nederlandse, Duitse als Engelstalig. (Officiële Videoclip)

Wij maken het je makkelijk!

Ruim 20 jaar ervaring

24/7 Beschikbaar

Prima prijs afspraken

Divers scala

Zanger Bjorn klok

Biografie

Bjorn klok,

Genre

Nederlands. Folk, feestzanger

Op de jeugdige leeftijd van 19 jaar, brak Bjorn Klok uit het schilderachtige Oldenzaal door met zijn nieuwste hit “Zo Vanuit Het Niets”. Dit nummer markeerde zijn derde muzikale uiting, na zijn veelbelovende debuut met “Hoezo je bent het kwijt”.

Het verhaal van Bjorn’s opkomst begon met een ogenschijnlijk onschuldig filmpje op Facebook, geplaatst door niemand minder dan Bjorn zelf. De overweldigend positieve reacties op zijn cover van Tom Jones gaven de jonge zanger de broodnodige bevestiging en leidden tot aanvragen voor optredens in diverse cafés.

Het lot bracht Bjorn op een cruciaal moment samen met Marcel Veldman, die hem aanraadde om contact op te nemen met de ervaren muziekprofessional Willy Oosterhuis. Zonder aarzelen volgde Bjorn dit advies op en bevond hij zich even later op het podium van de Euregiotap, waar het echte avontuur begon.

Vanaf dat moment versnelde de opwaartse spiraal voor Bjorn. Hij triomfeerde in talentenjachten en deelde het podium met gevestigde namen als Jannes, Jaman, Stef Ekkel, Mannes en Chris de Roo. Zijn nieuwste hit “Zo Vanuit Het Niets” vangt de zomerse sfeer perfect, een dansbaar nummer dat de vreugde van verliefdheid bezingt, passend bij de tropische zomers waarin warmte en zon hoogtij vieren.

Het nummer is het geesteskind van Jolanda Landkroon, met muziek gecomponeerd door Chris Scholten. Op 29 september lanceert Bjorn zijn langverwachte album in het Dans en Party Centrum Rouwhorst in zijn thuisstad Oldenzaal. Het album bevat niet minder dan vier nummers, waaronder het aanstekelijke “Zo Vanuit Het Niets”, opzwepende tracks zoals “Hallo mooie meid” en “Hey lekker ding”, en een ontroerende ballade genaamd “Een verkeerde keuze”.

Het zijn spannende tijden voor Bjorn Klok, die vastberaden is om met dit prachtige mini-album zowel zijn fans als radiostations te veroveren en zo zijn muzikale droom te verwezenlijken.

Beschikbaarheid

Wilt u Bjorn Klok van Dijkhuizen Boeken? Dat kan, vraag de beschikbaarheid bij ons aan.

Boek Bjorn Klok voor een Optreden bij Muziekpartners.nl

Wil je Bjorn Klok boeken voor een optreden? Muziekpartners is het toonaangevende boekingskantoor voor artiesten, DJ’s, bands en evenementen. Op onze website vind je alle benodigde informatie voor het boeken van Bjorn Klok voor jouw evenement.

Contact

Neem nu contact met ons op via ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@muziekpartners.nl.
Bellen kan ook naar nummer 085 40 19 060 of direct contact met onze Music manager via nummer: 06 48 44 54 45
Nog een mogelijkheid is een whatsapp bericht sturen, klik hiervoor op onze whatsapp button op onze website.

Zanger Bjorn Klok

Bjorn Klok Nederlandse, Duitse als Engelstalig. (Officiële Videoclip)

Wij maken het je makkelijk!

Ruim 20 jaar ervaring

24/7 Beschikbaar

Prima prijs afspraken

Divers scala

Scroll naar boven
Vraag naar de beschikbaarheid
Voorkeur voor contact
Wedding / Event DJ
Chat openen
Scan de code
Welkom bij Muziekpartners
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?