Artists > 

Wally McKey
Wally Mckey

Wally McKey

Wally Mckey - Mama Lorraine 2.0 (officiële videoclip)

Wij maken het je makkelijk!

Ruim 20 jaar ervaring

24/7 Beschikbaar

Prima prijs afspraken

Divers scala

Wally Mckey

Genre

Nederlands, Halloween, Pop, muziek

Biografie Wally Mc Key, startte zijn veelzijdige muziekcarrière half jaren zeventig als leadzanger en performer van de legendarische popband (The) Lemming. Wally is inmiddels geen vreemde meer in de muziekwereld. De zanger is al jaren actief op het hoogste niveau! Het meest recente album em alom geprezen album is Moving Paradise. Wally is echter een kameleon en zo uiterst veelzijdig dat hij het niet kon laten andere horizonten te verkennen. Zo kwam hij op een gegeven moment in de stroom van Nederlandstalige muziek. In 2011 vertaalde zich dat in het conceptalbum “Horizon” met als eerste single hit “Mama Lorraine”. Dit album wordt binnenkort hernieuwd uitgebracht. Horizon kreeg een vervolg: het album “Avalon”, dat nog niet digitaal is uitgebracht. Wally Mckey is hierbij geëvolueerd naar een Nederpopartiest. Wally werkt op huidig moment ijverig aan een Besttof album en Lemming werkt op dit moment samen met opera zangeres Harriet Meijers.

Boek Wally Mc Key Met successen zoals ‘Mama Lorraine’ (meer dan 17K bekeken op YouTube) Binnenkort schittert hij wederom in het programma “Ik geloof in mij”

Boek Wally Mckey Spannend, muzikaal verrassend en toch de echt herkenbare muziek komen perfect tot uiting in zijn recent uitgebrachte muziek.

Vraag naar de beschikbaarheid en boek Wally voor een onvergetelijke muziek ervaring. Met het volledige enthousiasme van Wally zal Nederland opnieuw worden veroverd door zijn optredens.

Boek Wally Mckey voor een Optreden bij Muziekpartners.nl

Wil je Wally Mckey boeken voor een optreden? Muziekpartners is het toonaangevende boekingskantoor voor artiesten, DJ’s, bands en evenementen. Op onze website vind je alle benodigde informatie voor het boeken van Wally Mckey voor jouw evenement.

Contact

Neem nu contact met ons op via ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@muziekpartners.nl.
Bellen kan ook naar nummer 085 40 19 060 of direct contact met onze Music manager via nummer: 06 48 44 54 45
Nog een mogelijkheid is een whatsapp bericht sturen, klik hiervoor op onze whatsapp button op onze website.

Wally McKey

Wally Mckey - Mama Lorraine 2.0 (officiële videoclip)

Wij maken het je makkelijk!

Ruim 20 jaar ervaring

24/7 Beschikbaar

Prima prijs afspraken

Divers scala

Scroll naar boven
Vraag naar de beschikbaarheid
Voorkeur voor contact
Wedding / Event DJ
Chat openen
Scan de code
Welkom bij Muziekpartners
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?