Artists > 

Marco Talsma
MARCO TALSMA

Marco Talsma

Zanger Marco Talsma (Officiële Videoclip)

Wij maken het je makkelijk!

Ruim 20 jaar ervaring

24/7 Beschikbaar

Prima prijs afspraken

Divers scala

MARCO TALSMA

Biografie

Marco Talsma


Marco Talsma zingt al vele jaren met plezier Nederlandstalige muziek in huiselijke kring, een passie die hij van jongs af aan heeft gekoesterd. Zijn eerste nummer, “Ga nooit meer van huis”, een cover van Vader Abraham, markeerde het begin van zijn muzikale reis. Echter, hij wist altijd dat hij ooit een eigen nummer wilde maken, een nummer met een diepere betekenis.

35 jaar geleden, toen Marco nog een jong mannetje was, verloor hij zijn moeder. Ze was zijn alles, en haar verlies liet zijn wereld instorten. Het feit dat hij geen afscheid van haar heeft kunnen nemen toen ze om hem vroeg, heeft altijd een diepe impact op hem gehad. Dit verdrietige moment was het begin van de Puzzel, zoals Marco het zelf noemt.

Marco ging op zoek naar een producer en via Priscilla Ophof kwam hij bij Richard Poot terecht. Richard bracht Marco vervolgens in contact met John Collee, die samen met zijn vrouw Kitty, de tekst voor het nummer schreef. Het resultaat van hun samenwerking is het nummer “ONMISBAAR”.

Richard begreep precies wat Marco bedoelde en zette dit om in muziek met de juiste instrumenten. Tijdens een optreden bij Rita Young ontmoette Marco de 15-jarige Jamiro, een veelbelovende accordeonist. Jamiro speelt ook mee in de videoclip van “ONMISBAAR”. De keuze voor de accordeon als hoofdrolinstrument was eenvoudig; het was het favoriete instrument van Marco’s moeder.

Marco Talsma’s muzikale reis is een eerbetoon aan zijn moeder. Door zijn muziek en vooral met het nummer “ONMISBAAR”, heeft hij een manier gevonden om het verlies en het verdriet om te zetten in iets moois en blijvends. Het is een herinnering aan zijn moeder en een symbool van haar onmisbare rol in zijn leven.

Genre

Nederlands, folk, feestzanger muziek

Marco Talsma heeft afgelopen vrijdag de clip opgenomen voor zijn nieuwe nummer ‘Onmisbaar’ in de kleine zaal van het Kennemer Theater, met muzikale ondersteuning van accordeonist Jamiro (bekend van Holland’s Got Talent). Marco is een geboren en getogen Beverwijker en zingt het Nederlandse lied. 

Boek Marco talsma voor een Optreden bij Muziekpartners.nl

Wil je Marco talsma boeken voor een optreden? Muziekpartners is het toonaangevende boekingskantoor voor artiesten, DJ’s, bands en evenementen. Op onze website vind je alle benodigde informatie voor het boeken van Marco talsma voor jouw evenement.

Contact

Neem nu contact met ons op via ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@muziekpartners.nl.
Bellen kan ook naar nummer 085 40 19 060 of direct contact met onze Music manager via nummer: 06 48 44 54 45
Nog een mogelijkheid is een whatsapp bericht sturen, klik hiervoor op onze whatsapp button op onze website.

Marco Talsma

Zanger Marco Talsma (Officiële Videoclip)

Wij maken het je makkelijk!

Ruim 20 jaar ervaring

24/7 Beschikbaar

Prima prijs afspraken

Divers scala

Scroll naar boven
Vraag naar de beschikbaarheid
Voorkeur voor contact
Wedding / Event DJ
Chat openen
Scan de code
Welkom bij Muziekpartners
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?