Artists > 

Maikel ten voorde
Maikel ten voorde muziekpartners.nl,

Maikel ten voorde

Maikel ten voorde (Officiële Videoclip)

Wij maken het je makkelijk!

Ruim 20 jaar ervaring

24/7 Beschikbaar

Prima prijs afspraken

Divers scala

Maikel ten voorde muziekpartners.nl,

Biografie

Genre

Schlager, folk, pop muziek

Zanger Maikel ten voorde,

Maikel ten Voorde, geboren op 7 augustus 1989 in Enschede, heeft zijn leven gewijd aan de kracht van muziek. Vanaf een jonge leeftijd was hij gefascineerd door melodieën en ritmes, en het was al snel duidelijk dat hij geboren was om de wereld te betoveren met zijn muzikale talent.

Zijn reis naar roem begon in 2007, toen hij zijn eerste single uitbracht en een opvallend stempel drukte op de Nederlandse muziekscene. Zijn onmiskenbare flair en magnetische podiumaanwezigheid bleven niet onopgemerkt, en in 2011 werd zijn toewijding beloond met zijn eerste platina plaat voor de verkoop van meer dan 30.000 singles. Deze erkenning bevestigde zijn status als een opkomende ster en legde de basis voor een glansrijke carrière die nog maar net was begonnen.

In de jaren die volgden, bleef Maikel zijn artistieke horizon verbreden door een scala aan singles uit te brengen die een breed scala aan emoties en ervaringen omvatten. Zijn muziek, doordrenkt met een onweerstaanbare energie en oprechte emotie, raakte een akkoord bij fans overal in het land.

Een hoogtepunt in zijn carrière kwam toen hij het programma Beat-it op SBS6 won, wat zijn reputatie als een onmiskenbaar talent verder versterkte. Als belichaming van de Nederlandse feestcultuur, heeft Maikel de eer gehad om op te treden in vele voorprogramma’s van gerenommeerde artiesten zoals Jeroen van der Boom, Gerard Joling, Lee Towers, Jannes, Jan Smit, Tino Martin en nog vele anderen. Zijn charisma en passie voor muziek maken hem niet alleen een favoriet onder zijn collega-artiesten, maar ook bij een groeiend legioen fans.

Een opvallende wending in zijn carrière kwam in 2023 met de release van ‘Amsterdammertje’, een aanstekelijke feesthit die al snel een favoriet werd in kroegen en feesttenten door het hele land. Het succes van dit nummer bevestigde Maikel’s vermogen om een breed publiek te bereiken en zijn constante evolutie als artiest.

In 2024 blijft Maikel ten Voorde de trend voortzetten met de release van nieuwe singles die zijn veelzijdigheid en creativiteit benadrukken. Zijn muzikale reis is er een van voortdurende groei en innovatie, en zijn toewijding aan zijn kunst is ongeëvenaard.

Buiten de schijnwerpers van het podium vindt Maikel vervulling in zijn persoonlijk leven als gelukkig getrouwde man. Sinds 2021 deelt hij zijn leven met zijn vrouw Larissa, met wie hij gezegend is met drie prachtige dochters. Deze stabiele thuisbasis biedt Maikel de steun en inspiratie die hij nodig heeft om zijn muzikale dromen na te jagen en zijn publiek te blijven betoveren met zijn onmiskenbare talent.

Beschikbaarheid

Wilt u Zanger Maikel ten voorde Boeken? Dat kan, vraag de beschikbaarheid bij ons aan.

Boek Maikel ten voorde voor een Optreden bij Muziekpartners.nl

Wil je Zanger Maikel ten voorde boeken voor een optreden? Muziekpartners is het toonaangevende boekingskantoor voor artiesten, DJ’s, bands en evenementen. Op onze website vind je alle benodigde informatie voor het boeken van Zanger Maikel ten voorde voor jouw evenement.

Contact

Neem nu contact met ons op via ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@muziekpartners.nl.
Bellen kan ook naar nummer 085 40 19 060 of direct contact met onze Music manager via nummer: 06 48 44 54 45
Nog een mogelijkheid is een whatsapp bericht sturen, klik hiervoor op onze whatsapp button op onze website.

Maikel ten voorde

Maikel ten voorde (Officiële Videoclip)

Wij maken het je makkelijk!

Ruim 20 jaar ervaring

24/7 Beschikbaar

Prima prijs afspraken

Divers scala

Scroll naar boven
Vraag naar de beschikbaarheid
Voorkeur voor contact
Wedding / Event DJ
Chat openen
Scan de code
Welkom bij Muziekpartners
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?