Artists > 

Jack van Raamsdonk
Jack van Raamsdonk

Jack van Raamsdonk

Jack van Raamsdonk (Officiële Videoclip)

Wij maken het je makkelijk!

Ruim 20 jaar ervaring

24/7 Beschikbaar

Prima prijs afspraken

Divers scala

Jack van Raamsdonk

Biografie

Genre

Nederlands, folk, schlager muziek

Zanger Jack van Raamsdonk,

Jack van Raamsdonk, geboren in het bourgondische ‘s-Hertogenbosch in 1963, is een naam die synoniem staat voor muzikaal talent en ongeëvenaarde toewijding aan zijn ambacht. Zijn reis naar roem begon al op jonge leeftijd, toen hij als opkomend drumtalent schitterde op nationale televisie in het programma “Stuif Es In” van de AVRO. Het was in deze vroege optredens dat heel Nederland voor het eerst getuige was van Jack’s onmiskenbare gevoel voor muziek en zijn natuurlijke aanleg voor drummen.

In de vroege jaren 80 vervoegde Jack de gelederen van de rockband Exit, waar hij al snel opviel met zijn krachtige drumspel. Het hoogtepunt van zijn tijd bij Exit kwam met de megahit ‘Kom Bij Me Terug’, die een indrukwekkende stempel drukte op de Nederlandse muziekscene. Jack’s talent bleef niet onopgemerkt, en al snel werd hij een veelgevraagde sessiedrummer in de gerenommeerde Telstar Music studio’s in Weert. Hier leende hij zijn ritmische finesse aan opnames voor diverse bekende artiesten, waaronder Henk Wijngaard, Tina Trucker en Theo Diepenbrock, om er maar een paar te noemen.

Maar Jack was meer dan alleen een drummer; hij was een muzikale visionair met een onstilbare honger naar kennis en creativiteit. Deze drang leidde tot de oprichting van zijn eigen opnamestudio in zijn geliefde Den Bosch. Zijn studio werd al snel een broedplaats voor talent en innovatie, waar artiesten van alle achtergronden en genres samenkwamen om hun muzikale visie tot leven te brengen.

Onder zijn vleugels verwelkomde Jack een veelvoud aan opmerkelijke talenten, waaronder de jonge opkomende ster René Froger, de legendarische Jack Jersey, het iconische duo Rosy & Andres, de veelzijdige Hans Kraay Jr., de charmante Bobby Prins en vele anderen. Met zijn kenmerkende toewijding en onfeilbare oor voor detail, hielp Jack deze artiesten hun potentieel te vervullen en hun muziek naar nieuwe hoogten te tillen.

Jack van Raamsdonk blijft een onwrikbaar baken van creativiteit en inspiratie in de Nederlandse muziekwereld. Zijn levenslange toewijding aan zijn ambacht en zijn grenzeloze passie voor muziek hebben hem niet alleen gemaakt tot een geliefde figuur in de industrie, maar ook tot een onuitwisbare legende wiens invloed nog lang zal voortleven.

Beschikbaarheid

Artiesten, bands, dj’s zangers of entertainment boeken: vraag de beschikbaarheid via ons contactformulier of bel: 085 – 40 17 062

Boek Jack van Raamsdonk voor een Optreden bij Muziekpartners.nl

Wil je Jack van Raamsdonk boeken voor een optreden? Muziekpartners is het toonaangevende boekingskantoor voor artiesten, DJ’s, bands en evenementen. Op onze website vind je alle benodigde informatie voor het boeken van Jack van Raamsdonk voor jouw evenement.

Contact

Neem nu contact met ons op via ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@muziekpartners.nl.
Bellen kan ook naar nummer 085 40 19 060 of direct contact met onze Music manager via nummer: 06 48 44 54 45
Nog een mogelijkheid is een whatsapp bericht sturen, klik hiervoor op onze whatsapp button op onze website.

Jack van Raamsdonk

Jack van Raamsdonk (Officiële Videoclip)

Wij maken het je makkelijk!

Ruim 20 jaar ervaring

24/7 Beschikbaar

Prima prijs afspraken

Divers scala

Scroll naar boven
Vraag naar de beschikbaarheid
Voorkeur voor contact
Wedding / Event DJ
Chat openen
Scan de code
Welkom bij Muziekpartners
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?